Segmentový reporting v controllingu - Foltínová, Alžbeta
Hlavné úlohy podnikového controllingu. Informačné podklady pre manažéra. Segmentový reporting. Charakteristika najčastejšieho členenia segmentového výkazníctva. Znázornenie a popis úrovní segmentového reportingu v podniku. Zmena špeciálnych fixných nákladov na spoločné fixné náklady.