Současné aspekty vzájemného souladu byznysu a informačních technológií - Kaluža, Jindřich
Strategická funkcia informačných technológií pre činnosť v oblasti podnikania a verejnej správy. Súčasné požiadavky vrcholového informačného manažmentu. Rozšírený model triády MIS. Štruktúra procesu vývoja systémov - dva prístupy a ich porovnanie.