Výzvy, dilemata a odpovědi managementu - Mateiciuc, Aleš
Manažment v teórii. Vymedzenie pojmu organizácia. Vonkajšie prostredie organizácie a výzvy pre manažment. Predmet a úlohy manažmentu. Kontradikcie manažmentu.