Řízení dodavatelského řetězce - zvýšení konkurenční schopnosti firmy - Tomek, Gustav
Znázornenie dodávateľského reťazca ako hlavného a čiastkového procesu. Externý a interný dodávateľský reťazec (supply chain). Motívy pre tvorbu a riadenie dodávateľského reťazca. Aspekty manažmentu dodávateľského reťazca.