Byrokratické bariéry konkurencieschopnosti - Žák, Milan
Vymedzenie komparatívnej ekonómie v ekonomickej literatúre. Ekonomický pohľad na fungovanie byrokracie. Hodnotenie kvality byrokracie. Kvalita byrokracie v EÚ. Etika, nepolitickosť a kolegiálnosť.