Normalizácia metód štatistického riadenia kvality - Janiga, Ivan
Prehľad najdôležitejších informácií o medzinárodnej technickej komisii ISO/TC 69 a národnej komisii TK 71 a o ich produktoch. Prehľad štatistických noriem publikovaných v ISO/TC 69 a noriem prebratých do sústavy STN. Prezentácia rozpracovaných štatistických noriem ISO