Metódy neparametrickej regresnej analýzy - Kalická, Jana
Prezentácia niektorých metód neparametrickej regresnej analýzy. Neparametrické regresné metódy je vhodné použiť v prípadoch, keď regresná krivka nedostatočne flexibilne vystihuje reálne dáta alebo dáta sú výberom z iného ako normálneho rozdelenia.