Kanaďané jsou korektní a neradi mění obchodní partnery - Gullová, Soňa
Akí sú Kanaďania obchodní partneri. Silný morálny kódex a zmysel pre dodržiavanie zákonov. Úsilie Kanaďanov získať čo najviac informácií o obchodnom partnerovi. Záujem o dlhodobú spoluprácu. Etiketa pri obchodnom rokovaní. Vzájomná komunikácia formou elektronickej pošty a faxom. Miesto a čas obchodného rokovania.