Boj se vede o talenty - Urban, Jan
Príčiny zvyšujúceho sa medzinárodého boja o talenty. Mobilita kvalifikovanej pracovnej sily. Identifikácia talentov. Znalostní zamestnanci. Riadenie znalostných zamestnancov.