Když komunikaci vezmou spotřebitelé do svých rukou - Frey, Petr
Nový hit v marketingu - consumer generated media (CGM). Čo je to CGM. Nárast pripomienok na webe vygenerovaných CGM. Formy CGM: blogy, diskusné fóra, hodnotiace stránky, kluby a skupiny, priama odpoveď firme, vlogy, podcasting. Televízia v mobilnom telefóne.