knowledge path model to cultural experience - Teichert, Thorsten
Štatistický prieskum vedomostného prístupu ku kultúrnemu zážitku medzi mladými konzumentami veľkého umenia. Koncepčná štruktúra. Metodológia. Vnímanie veľkého umenia konzumentom. Sieť relevantných asociácií. Typológia asociácií. Význam a relevantnosť typológie asociácií. Proces formovania stanoviska o veľkom umení. Predchádzajúce správanie a očakávané koreláty. Kauzálne efekty a budúce použitie zámerov.