Právní omezení venkovní reklamy - Štajer, Libor
Všeobecne platné právne predpisy pre reklamu. Regulácia reklamy a kódex Rady pre reklamu. Platnosť stavebného zákona pre vonkajšiu reklamu. Čo obnáša stavba pre reklamu. Kedy postačuje ohlásenie o umiestnení vonkajšej reklamy.