IFRS fáza II pre poisťovne - Hupková, Eva
Posúdenie viacerých spôsobov oceňovania a metód účtovania v poisťovniach prostredníctvom IASB. Prijímanie IFRS štandardov. Riešenie oblastí II. fázy projektu Poistné zmluvy.