Štruktúra, úloha a odmeňovanie distribučných kanálov - Eisner, Robert
Produkty poisťujúce podnikateľské subjekty sa distribuujú rozličnými kanálmi, či už priamo poisťovňami, alebo nepriamo prostredníctvom vlastných agentov, spoločných agentov, maklérov, bán alebo finančných inštitúcií. Štruktúra distribučných kanálov. Odmeňovanie. Transparentnosť. Zákaz vyplácania časti provízie klientom.