Systém pojišťění vkladů v České republice: historie, současný stav a porovnání s Evropskou unií - Hlaváček, Jiří
Zákony o poistení vkladov v Českej republike. Retroaktívne odškodňovanie klientov skrachovalých bánk. Vývoj systému zákonného poistenia v Českej republike 1994-2006. Porovnanie s EÚ. .