Odhad potenciálneho produktu a produkčnej medzery v slovenských podmienkach - Zimková, Emília
Odhad potenciálneho produktu a produkčnej medzery v slovenských podmienkach prostredníctvom vybraných metód. Charakteristika metódy odhadu produkčnej medzery. Klasifikácia metód odhadu produkčnej medzery. Analýza odvetvového rastu slovenskej ekonomiky a porovnanie s odvetvovým rastom českej ekonomiky.