Tradiční platební systémy stále vládnou internetu - Machala, Karel
Internetové obchody ponúkajú viac možností platieb, rozhodnutí klientov. Spôsob platby býva ovplyvnené príjmom, vekom a skúsenosťami. Rozdiely internetového maloobchodu v USA a EÚ v cene, ale aj ochotou k cezhraničnej transakcii. Preferované využívanie tradičných platobných systémov pri realizácii e-obchodov. Prehľad internetových nákupných transakcií. Problémy s používaním kariet na internete. Metódy autentizácie.