Liberalizačné tendencie v oblasti medzinárodného obchodu so službami - Dudáš, Tomáš, 1976-
Teoretické pozadie liberalizácie služieb, možné výhody a nevýhody spojené s liberalizáciou. Najdôležitejší nástroj liberalizácie medzinárodného obchodu so službami - medzinárodná zmluva GATS. Hodnotenie prínosu zmluvy GATS pre svetové hospodárstvo so špeciálnym zreteľom pre rozvojové štáty.