Za obzor neoklasické ekonomie: cesta k principům nové institucionální ekonomie - Svoboda, František
Vymedzenie pojmu slobodný trh (free market) a s ním súvisiace pojmy trhové zlyhanie a primárny trh. Slobodný trh a štátne zásahy. Trhové zlyhanie. Historický pohľad na trhové princípy. Svet inštitúcií a metodologické východiská.