Position of Freelance Jobs in the Marketplace of Slovak Republic - Foltínová, Alžbeta
Slobodné povolania na Slovensku a problémy s nimi spojené. Základná charakteristika slobodného povolania. Klasifikácia slobodných povolaní. Charakteristika profesií. Regulácia podnikových subjektov v oblasti slobodných povolaní na Slovensku. Etika a právny systém.