Fastfoody: ide to aj bez reklamy - Prekopová, Petra
Fastfoodové reštaurácie sa na Slovensku tešia veľkej obľube. Počet návštevníkov značkových sieťových fastfoodov stále narastá, a to i bez toho, že by tieto reťazce nejako výraznejšie komunikovali. Dokonca tvrdia, že stále je na trhu miesto aj pre iné značky.