Perspektívy a problémy rozvoja cestovného ruchu v Kirgizskej republike - Kovaľov, Andrej
Turistické príležitosti v Kirgizskej republike. Vnímanie cestovného ruchu v Kirgizskej republike zahraničnými turistami. Najpopulárnejšie turistické destinácie. Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo získanie informácií o kvalite ponúkaných služieb, o požiadavkách turistov, o vekovej štruktúre turistov, o bariérach a tendenciách rozvoja cestovného ruchu v Kirgizskej republike.