Příspěvek EU k bezpečnosti mezinárodního obchodu - Klabouchová, Ivona
Bezpečnostná novela colných predpisov, ktorá prináša zásadný prelom v kontrolovaní dovážaného a vyvážaného tovaru v rámci krajín Európskej únie. Nový koncept oprávneného hospodárskeho subjektu - AEO (Authorised economic operator). Colná kontrola zásielok označených za rizikové. Aké výhody prinesie certifikát AEO. Bezpečnosť dodávateľsko-odberateľského reťazca v medzinárodnom obchode. Podmienky certifikácie AEO.