Pět důvodů pro MDM - Slánský, David
Rast informovanosti o Master data managementu v oblasti bankových a finančných inštitúcií. Prínosy využitia MDM v banke. Komplexné informácie o klientovi Komunikácia so zákazníkom. Risk management. Fúzie a akvizície bánk.