Rozdiel nie je iba v jednej hláske - Kačírková, Mária
Slovinsko je príkladom stratégie ekonomického a sociálneho rozvoja pre nových členov. Diferencie medzi Slovinskom a Slovenskom v ekonomickom a sociálnom rozvoji. Stručné reality Slovinska. Transformácia na slovinský spôsob. Nové rámcové podmienky pre ekonomický rozvoj Slovinska po vstupe do EÚ. Vypracovanie Stratégie rozvoja pre Slovinsko do roku 2013. Tri etapy naplnenia stratégie.