Charakteristika Košického kraja - Horkay, Juraj
Prezentácia Košického kraja a jeho okresov z hľadiska postavenia v SR so zameraním na jeho celkový demografický, sociálny a ekonomický vývoj, s dôrazom na jeho špecifiká a prednosti v porovnaní s ostatnými regiónmi Slovenska.