Jak složitý může být sklad
Pevné a zámenné skladovanie kusového tovaru. Počítačová podpora skladu. Optimálne vyťaženie vysokozdvižného vozíka. Potreba zistenia hranice výkonu skladového systému - simulácia. Spoľahlivosť skladu. Analýza rizík a kvalita údržby. Zjednodušenie skladových úkonov využitím systému RFID.