Manažment ľudských zdrojov a efektívnosť v agrárnom sektore SR po vstupe do EÚ - Grznár, Miroslav
Príspevok je venovaný vývoju a súčasnej pozícii ľudských zdrojov v poľnohospodárstve SR po vstupe do EÚ. Analyzuje význam ľudských zdrojov v kombinácii výrobných činiteľov v modernom poľnohospodárstve a porovnáva stav v SR s krajinami EÚ. Identifikuje význam ľudských zdrojov pre rast konkurenčnej schopnosti slovenského poľnohospodárstva. Všíma si vplyvu manažmentu ľudských zdrojov na ekonomické výsledky podnikov.