Harmonizácia slovenského poistného práva - Meluchová, Jitka, 1965-
Návrh nového zákona o poisťovníctve, ktorého cieľom je dosiahnutie úplnej harmonizácie so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2005/68/ES o zaistení. Súčasný legislatívny stav. Príprava nového zákona - zmeny, ktoré nový zákon prináša. Účtovanie a vykazovanie v poisťovniach.