Problematika štátneho občianstva na území Slovenskej republiky - Drábek, Peter
Prehľad právnych predpisov a zmlúv upravujúcich otázky štátneho občianstva na území Slovenskej republiky. Možnosti nadobúdania štátneho občianstva Slovenskej republiky. Strata štátneho občianstva.