Je čas postaviť sa na vlastné nohy - Žitňanský, Eduard
Podnikateľské prostredie na Slovensku. Problémy slovenského podnikateľského prostredia. Vymáhateľnosť práva ako vážna prekážka podnikania. Najlepšie podmienky na odštartovanie podnikania v Kanade, Austrálii a na Novom Zélande. Rumunsko na dobrom siedmom mieste. Čo prinesie nový živnostenský zákon, ktorý je v platnosti od 1.10.2007.