Ekonomický vývoj Slovenska po vstupe do Európskej únie - Hniličan, Vladimír
Postavenie ekonomiky Slovenska v rámci ekonomického priestoru EÚ. Plnenie maastrichtských konvergenčných kritérií. Konkurencieschopnosť Slovenska v porovnaní s Európskou úniou 25. Porovnanie vybraných makroekonomických ukazovateľov Európskej únie 25, Európskej únie 15, Euro-zóny a Slovenska. Prognóza vývoja makroekonomických ukazovateľov krajín V4 na roky 2006 a 2007. Zahranično-obchodná bilancia. Vývoj zahraničného obchodu Slovenska za roky 2001 až 2005. Export a import tovarov a služieb Slovenska za roky 2001 až 2005. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu. Teritoriálna štruktúra dovozu Slovenska v roku 2005. Komoditná štruktúra vývozu Slovenska v roku 2005. Komoditná štruktúra dovozu Slovenska v roku 2005. Priame zahraničné investície. Priame zahraničné investície - členenie podľa odvetvového smerovania. Priame zahraničné investície - členenie podľa krajiny investora. Stav priamych zahraničných investícií - členenie podľa krajiny investora. Priame zahraničné investície - členenie podľa krajov (regionálna alokácia). Počet investičných projektov v Európe za rok 2005. Počet novovytvorených pracovných miest v Európe za rok 2005.