Pred ďalšou veľkou zmenou - Škriniar, Pavel, 1979-
Obchodníci s cennými papiermi. Využívanie bankových služieb retailovými klientmi klienti. Situácia na kapitálovom trhu. Dokument MF SR "Identifikácia bariér podnikania na kapitálovom trhu". Prínosy MiFID-u. Očakávania obchodníkov s cennými papiermi.