Ekonomické dopady mýtneho systému - Gnap, Jozef
Problematika zmeny súčasného systému výberu poplatkov za užívanie niektorých pozermných komunikácií v SR z formy diaľničnej nálepky na výber poplatkov formou elektronického mýta. Legislatívna úprava. Výška sadzieb. Porovnanie výšky sadzieb s výškou sadzieb v Rakúsku, Nemecku a ČR. Dopady na dopravcu.