Konjunktúra logistiky v Poľsku - Horvath, Petra
Rýchly rozmah logistického trhu v Poľsku. Rast poľskej ekonomiky od 90. rokov a zaradenie sa Poľska na čelo stredo a východoeurópskych štátov. Propodnikateľská politika vlády. Investície, ktoré sa vyplatia. Vznik ekonomických zón zameraných na logistiku. Rozvíjajúce sa odvetvia. Etablovanie nemeckej logistickej firmy Dachser v Poľsku.