Ako zhodnocujú svoje peniaze boháči - Kalnická, Heidi
Využitie privátneho bankovníctva, wealth manažmentu a private partners pri investovaní. Charakteristika a kritéria týchto spôsobov investovania. Obmedzenie a riziká.