Syntetický pohľad na formovanie inovačného prostredia v podniku - Tuma, Miroslav
Stratégia implementovania proinovačnej politiky v podniku. Systémy manažovania realizátorov inovácií. Formy organizovania tvorivých tímov. Zdroje získavania členov tvorivých tímov. Rozhodovacie procesy o inovačných aktivitách v podniku. Generátory inovačných zmien v podniku.