Vymožiteľnosť práv priemyselného vlastníctva - Bachratý, Ján
Transportovanie smernice Európskeho parlamentu a Rady 2004/48/ES o vymožiteľnosti práv duševného vlastníctva (smernica 2004/48/ES) do nášho právneho systému zákonom č.84/2007 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 618/2003 Z. z. o autorskom práve a právach súvisiacich s autorským právom a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý nadobudol účinnosť 1. marca 2007.