Sociálne poistenie v Európskej únii Írsko (Dokončenie) - Neviďanská, Katarína
Podmienky vyplácania pozostalostných dávok a príspevkov. Dlhodobé dávky a príspevky v starostlivosti o rodinu alebo v chorobe. Systém dávok sociálnej pomoci. Zdravotné a nemocenské poistenie pracujúcich. Starostlivosť o pracujúcich pri pracovných úrazoch a chorobách z povolania. Nezamestnanosť.