Regionálny trh práce a priame zahraničné investície - Ošková, Silvia, 1979-
Hlavné problémy v regiónoch Slovenskej republiky. Podiel HDP na obyvateľa vyjadrená v PKS podľa krajov. Žilina a Bratislava ako najdynamickejšie regióny v tvorbe pracovných miest. Nerovnováha na trhu práce. Dôvody, prečo si Slováci nevedia nájsť prácu doma. Väzba medzi úrovňou kvalifikácie obyvateľstva v regiónoch a podmienkami na ich trhoch práce. Dochádzka za prácou. Priemerná mzda podľa regiónov v roku 2005. Priame zahraničné investície a ich vplyv na rozvojový potenciál regiónov. Prílev priamych zahraničných investícií v SR v rokoch 1999-2006.