Pojišťovny se ohlížejí za úspěšným rokem 2006
Výsledky predných svetových poisťovní za rok 2006: rast ziskovosti, spevnenie sadzieb neživotného poistenia, rast dopytu po produktoch životného poistenia, absencia katastrof. Výzvy poisťovní: rast a vývoj obchodu, výkonnosť a riadenie nákladov, vykazovanie a regulácia, riadenie rizík a kapitálu.