Základné kategórie komplexného cestovného poistenia - Littvová, Zuzana
Komplexné cestovné poistenie ako poistný produkt, ktorý napomáha zmierniť riziká a finančné straty, ako aj nepredvídané náklady spojené s pobytom v zahraničí. Charakteristika a význam základných kategórií cestovného poistenia: poistenie liečebných nákladov, úrazové poistenie, poistenie batožiny, poistenie zodpovednosti za škodu, poistenie stornovacích poplatkov. Asistenčné služby.