Rizikový kapitál verzus rast a inovačná aktivita podniku - Freňáková - Karchová, Magdaléna, 1981-
Teoretické úvahy o rizikovom kapitáli. Rizikový kapitál na mikroúrovni z pohľadu malých a stredných podnikov. Rizikový kapitál a rast podniku. Vzájomný vzťah medzi výkonnosťou podniku a investíciami rizikového kapitálu. Rizikový kapitál a inovačná aktivita podniku. Rizikový kapitál a rýchlejšie uvedenie produktu na trh. Financovanie rozvojových aktivít malých a stredných podnikov.