Konkurenčné aspekty slovenských malých a stredných podnikov v podmienkach EÚ - Hudáková, Ivana, 1976-
Výsledky dotazníkového prieskumu týkajúceho sa problematiky konkurencieschopnosti slovenských malých a stredných podnikov. Konkurenčná výhoda na pozadí ekonomických teórií. Cieľ a metodika uskutočneného prieskumu. Kritériá metodiky VRIO. Prečo sú slovenské MSP úspešné a aké sú dôvody inovácií. Aké sú dôvody neúspešnosti slovenských MSP.