Teoretické a praktické aspekty trhu práce a trhu kapitálu Slovenskej republiky v kontexte znalostnej ekonomiky - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Zaostávanie slovenskej ekonomiky pri smerovaní k novej ekonomike. Základné faktory smerovania k novej ekonomike. Vývoj na trhu práce v Slovenskej republike. Vývoj zamestnanosti a nezamestnanosti. Vývoj na trhu kapitálu v SR. Priamy zahraničný kapitál a nezamestnanosť.