Európske sociálne systémy v kontexte protirečenia doby - Stanek, Vojtech
Sociálna politika uplatňovaná v priestore Európskej únie. Nejasná formulácia sociálnej politiky. Sociálna legislatíva EÚ. Sociálny štát - spravodlivé usporiadanie spoločnosti. Modely sociálneho štátu - tri zložky. Prehľad typológií štátov blahobytu.