Management, economics and entrepreneurship in higher education in the Slovak Republic - Šúbertová, Elena
Najvýznamnejšie univerzity na Slovensku s fakultami manažmentu a hospodárstva. Príprava na podnikanie. Modely a metódy využívané pri vyučovaní podnikania, manažmentu a hospodárstva. Prepojenie medzi univerzitami a priemyslom. Podporné mechanizmy a služby na podporu študentských podnikateľských nápadov. Hodnotenie kvality a meranie výsledkov riadiacich a podnikateľských programov.