<The> Financial - economic management of small and medium enterprises after the Slovak entry into EU - Jakubec, Vladimír
Teoretický základ pre finančný manažment malých a stredných podnikov. Aktuálny stav financovania. Efekty integrácie vo finančnej oblasti pre malé a stredné podniky.