Špecifické formy podnikania a ich aktivity na Slovensku - Šúbertová, Elena
Družstvá ako špecifická forma podnikania vo svete a na Slovensku. Výsledky hospodárenia výrobných družstiev. Súčasná situácia v slovenskom výrobnom družstevníctve. Hospodársky výsledok podľa odvetví a regiónov.