Skúmanie imidžu Slovenska ako krajiny cestovného ruchu - Strašík, Anton
Jedným z predpokladov úspešného uplatnenia Slovenska na medzinárodnom trhu cestovného ruchu je silný, pozitívny a nezameniteľný imidž. Význam imidžu štátu pre rozvoj jeho cestovného ruchu. Identifikácia imidžu Slovenska na francúzskom trhu cestovného ruchu. Zisťovanie imidžu Slovenska vo francúzskych periodikách, v rozhlase a televízii, na webových stránkach a cestovných kanceláriách. Priame oslovenie francúzskej klientely. Dosiahnuté výsledky.